top of page
BLISS e'viva logo 2018.png

LIBERTA

Din kreativitet er vores begrænsning. Liberta plader produceres i Solid Surface og kan leveres i 6 eller 12 mm tykkelse. Materialet er velegnet til alle områder på badeværelset. Du kan få lavet små hylder til din niche, bordplader til ekstra opbevaring, bagplader til vægge bag håndvaske eller høje hylder eventuelt til montering under din håndvask - valget er dit!

Schermafbeelding 2018-12-17 om 14.55.04.

LIBERTA designplade 6 eller 12 mm

Liberta designpladen kan bruges til alle områder på badeværelset. Den tyndeste på 6 mm kunne f.eks. bruges som gulv, når du træder ud af badet, eller som plade i vindueskarmen. Pladen på 12 mm kan bruges som bordplade over et af vores møbler eller til løse hylder i en niche.

 

LIBERTA bordplade (12 mm) med høj kant 100 mm

Hvis du har brug for let adgang til noget af dit tilbehør på badeværelset, kan du vælge en Liberta bordplade. Ved hjælp af ophængbeslag kan pladen svæve frit under din håndvask. En ideel placering til dit smukkeste tilbehør.

LIBERTA vægplade 6 mm

Du kan også få produceret en plade til væggen i samme materiale som bordpladen. Den er let at holde ren og afslutter dit eget skabte møbel på en flot måde.

bottom of page